byNIMA.dk er gået i luften :-)

cropped-byNIMA.dk_logo2.png
Hermed første indlæg på byNIMA.dk…

Denne blog har været længe undervejs.
For mange år siden (nok omkring 20!) da jeg begyndte at overveje, hvordan jeg kunne dele ud af mine idéer, fandtes blogging slet ikke, og jeg vidste ikke, hvordan jeg skulle gribe det an.

I mellemtiden er tankerne gledet lidt i baggrunden, mens uddannelse, arbejde, børn (og min mand ikke at forglemme) har fyldt i min hverdag.
Indenfor de seneste par år er tankerne dukket op igen med jævne mellemrum, og i denne periode har jeg også fået øjnene op for blogging og har tænkt, at det passer præcis til det jeg gerne vil og den tid, jeg har at bruge på det (ved siden af familieliv med små børn og fuldtidsarbejde).

Jeg har altid været kreativ.
Lavet kort og smykker, syet (tøj, pudebetræk, bamser mm) og malet.
Det betyder utrolig meget for mig at udfolde mig kreativt og skabe mine egne ting – og det giver mig rigtig god energi.
Mange idéer opstår i situationer, hvor jeg tænker, at her kunne jeg godt lige bruge… en julesok, iPad taske, pude, stofpose, illustration eller andet. Og så begynder jeg at tænke på hvordan det skal se ud, hvad funktionen skal være samt, hvilke materialer jeg skal bruge. Ofte googler jeg (jeg elsker Google) for at finde inspiration.
Men jeg bliver også inspireret af mine omgivelser og det, jeg ser og læser om. Så tager jeg måske udgangspunkt i det, jeg har set eller hørt om og ændrer lidt på det, så det passer til mit behov, og så jeg får mit eget udtryk.

Det er blevet til mange (og lange) lister med mulige projekter i årenes løb. Mange er blevet til noget, og nogle er ikke.
Nogle gange finder jeg et mønster, som jeg kan følge (og måske lave lidt om på), men ofte laver jeg mit eget mønster, da jeg ikke kan finde præcist det, jeg har i tankerne.

Det er blevet til mange forskellige ting til hjemmet, gaver og mine børn.

Jeg håber, du bliver inspireret og selv får lyst til at gå i krig med et projekt.

Velkommen til byNIMA.dk

5 kommentarer til byNIMA.dk er gået i luften :-)

 1. Pia Ravnborg
  5. december 2015 at 17:15

  Et kæmpe stort tillykke, Ann. Hvor er det dejligt at se at drømmen nu bliver til virkelighed. Jeg glæder mig til at følge hvordan det udvikler sig.

  Svar
  • Ann
   22. december 2015 at 19:09

   Tusind tak Pia 🙂

   Svar
 2. Lone volsgaard
  17. december 2015 at 22:21

  Tillykke med dog blog 🙂
  Hilsen spejder Lone

  Svar
 3. Lone volsgaard
  17. december 2015 at 22:24

  Hey…mente selvfølgelig tillykke med DIN flotte blog 😉

  Svar
  • Ann
   22. december 2015 at 19:08

   Tusind tak Lone 🙂

   Svar

Skriv en kommentar