DIY – julekugle-kortholder

img_3976Jeg har været i Søstrene Grene og har fundet de sødeste små julekugle-kortholdere. De er af glas, og jeg har valgt at dekorere dem med en Metallic Liner, som jeg også fandt i Søstrene Grene.

Jeg købte disse kugler og denne sølv metallic liner:img_3955

Metallic lineren fåes også i guld og nogle andre farver og kan også bruges til andre overflader. Der står på metallic lineren, at tørretiden er 6-12 timer. Jeg malede kuglerne om aftenen, og de var klar, da jeg kom hjem fra arbejde næste dag. Når man lige maler, ser det lidt mat grå agtigt ud:img_3957

men når det tørrer, bliver det mere skinnende sølv:img_3960

Jeg har også brugt metallic lineren til at skrive på bordkortene med:img_3958

Jeg har en stående på mit arbejde med et billede af hver af pigerne. Og så har jeg en stående i vores entre med et kort med teksten God Jul. Derudover kan de bruges som bordkortholder, og de kunne også være en sød gaveidé til bedsteforældre med et lille billede i.

Rigtig god fornøjelse og tak fordi du læste med 🙂

4 kommentarer til DIY – julekugle-kortholder

 1. Rikke
  20. november 2016 at 10:33

  De er bare så fine ☺

  Svar
  • Ann
   20. november 2016 at 10:40

   Mange tak Rikke ☺️

   Svar

2Pingbacks & Trackbacks on DIY – julekugle-kortholder

16. marts 2017 kl 16:42

Skriv en kommentar