Minikommode

IMG_2885[1]
For mange år siden købte jeg to minikommoder til småopbevaring. De lev malet hvide – én gang – med henblik på at blive malet og eller dekoreret….

Men det blev de aldrig. Jeg sætter nemlig nogle gange ting i gang uden at færdiggøre dem. De har i mange år indeholdt sygrej og andet kreaudstyr, men for et års tid siden fik mine to piger dem, så de kunne opbevare deres små skatte i dem (mine piger samler nemlig rigtig meget – på selv de mindste ting – men alle ting har en mening og betydning for dem). I forbindelse med at vi har malet deres værelser samt flyttet lidt om, synes jeg, at deres minikommoder skulle males.

Det skal du bruge:
Maling (jeg har brugt akrylmaling, da jeg allerede havde en masse forskellige farver ”på lager”)
Pensel
Evt. skabeloner til bogstaver eller former til pynt på skufferne (jeg har printet og skåret ud i alm papir)
IMG_2879[1]

Fremgangsmåde:
Jeg startede med at beslutte, hvilke farver jeg ville bruge. Derefter malede jeg alle delene og lod dem tørre. Da skufferne var tørre, lavede jeg bogstaver og symboler på nogle af dem. Jeg har brugt alm. papir, og det bliver meget blødt, når der kommer maling på, så de kan næsten kun bruges én gang. Hvis du vil bruge den samme skabelon flere gange, vil jeg anbefale at lave dem i karton eller plast.

IMG_2882

IMG_2883

IMG_2884

De nymalede minikommoder har bragt stor lykke og pynter nu på pigernes værelser, som du kan se her.

God fornøjelse

Skriv en kommentar