Pimp dine krukker

IMG_3349[1]
Mine hvide krukker er blevet piftet op.

Den store krukke står i vores gang og er blevet pyntet med mælkebøtter. Jeg synes, det ser super fint ud.
De små krukker har fået søde ansigter og skal stå på pigernes værelser med en blomst i. De kunne også stå på skrivebordet eller i reolen og gemme på små skatte.

Jeg har brugt en sort og en lysserød Posca tusch. De kan købes i mange hobbyforretninger, men jeg har fundet mine i den lokale Bog&Ide, som har et stort udvalg med mange forskellige farver og tykkelser. Posca tuscher kan skrive på de fleste overflader og kan tørres over med en tør klud. Og det kan fjernes igen med vand og sæbe. Jeg kan godt lide ideen om at jeg kan fjerne det og tegne nyt.

Det er ikke sidste gang, jeg tegner på krukker.

Tak fordi du læste med 🙂

Skriv en kommentar