Zendoodle til væggen

MAPN
Disse tre zendoodle illustrationer pynter på vores væg i køkkenet.
Det er nemt at lave sin egen doodle – alle kan være med.
Jeg er selv nybegynder og har kun lavet en lille håndfuld.

Den ene indeholder forbogstaverne i vores navne. Jeg har fundet en skrifttype i Word, printet dem ud i den størrelse jeg gerne ville have, klippet dem ud og derefter brugt dem som skabelon på papiret. Jeg valgte, at hvert bogstav skulle have ét mønster, men man kan også vælge at hvert bogstav indeholder mange mønstre.
IMG_2771

Den anden har form som et hjerte og indeholder mange forskellige mønstre. Der er desuden et citat, som jeg elsker.
IMG_2769

Den tredje forestiller nogle blade med hvert sit mønster.
IMG_2770

Jeg har anvendt forskellige størrelser penne for at skabe en god effekt.

Jeg har googlet Zendoodle og Zentangle for at finde inspiration og få ideer til mønstre og forme.
Materialerne er en A3 skitseblok, hvor papiret er 140 gram og dermed lidt tykkere end almindeligt kopipapir, som er 80 gram. Derudover har jeg anvendt nogle Artline penne, som findes i mange forskellige tykkelser. Jeg har anvendt 0.05, 0.3 og 0.5. skitseblokken og pennene har jeg købt i Bog og Ide.
skitseblokken koster 80 Kr. og der var to penne for 50 kr, så du er i gang for 130 kr.

IMG_2768

Det er rigtig hyggeligt at sidde og tegne det, man har lyst til. Når jeg har puttet pigerne om aftenen, har jeg taget blokken frem og har siddet lidt i min egen verden. Det er dejligt befriende og er med til at skabe ro i en hektisk hverdag.

Jeg håber, du er blevet inspiretet og selv får lyst til at lave en illustration.

God fornøjelse

2 kommentarer til Zendoodle til væggen

 1. Sven Lund
  3. januar 2016 at 6:13

  Synes det er superflot det du laver. Maler og tegner meget selv meget i Cartoon/art/portrait men vil bestemt prøve dette

  👍🏻

  Svar
  • Ann
   3. januar 2016 at 11:40

   Tusind tak for din søde kommentar 🙂
   Jeg må sige, at jeg er blevet bidt af det. Det giver en dejlig ro, og det er let at gå til og fra.
   God fornøjelse 🙂

   Svar

Skriv en kommentar